En sevilen 5 uzun anime

EN SEVİLEN BEŞ UZUN ANİME 


Çoğu kişi bu anime çok uzun vaktim yetmez diyip o animeye başlamaz ama o animeler en iyi animelerdir çünkü konunun tamamını alıp hiç atlamadan bize gösterirler. Anmeler mangaka'lar tarafından yazılan mangaların çizim yoluyla diziye çevrilmesidir. Şimdi size uzun olan ama en iyi animelerden olan animeleri göstericem.



1. ONE PİECE


20 ekim 1999'da başlayan one piece korsanlar kralı Gold D. Roger'ın idam edilmesinden sonra tüm servetini grand line a saklaması ile başlamıştır. Bunu duyan ana karakterimiz Monkey D. Luffy korsanlar kralı olma hayalini gerçeklieştirmek için Grand Line a gitmeye çalışır ancak grand line a gitmek çok zor ve eğer gidersende hayatta kalamazsın. Luffy kazara bir şeytan meyvesi (akuma no mi) yemiş ve uzama gücüne sahip olmuştur ancak bu gücün karşılığı ise hiç yüzememektir. Luffy bu zayıflığından dolayı bir ekip toplamaya başlar.

Bölüm sayısı: 934+/?


2. NARUTO SHİPPUDEN



Naruto shippuden 3 seriden oluşmaktadır. Bunlar sırasıyla Naruto,Naruto Shippuden,Boruto
Konusu ise:Naruto, Sasuke ile şelaledeki dövüşünün ardından Sasuke'yi geri getirmekte başarısız olmuştur. Orochimaru'nun Sasuke'nin vucudunu tamamen ele geçirmesi 3 yıl sürecektir. Bu süre içinde Naruto'nun, Sasuke'yi geri getirmesi gereklidir. Ancak bu kez Sakura da, Naruto'ya yardım etmeye karar verir. Bu yüzden, Naruto; Jiraiya'nın, Sakura; Tsunade'nin öğrencileri olur ve eğitimlerine başlarlar. Tüm bunlar olurken Akatsuki'nin başka planları vardır.


Bölüm Sayısı: 500/500






3.BLEACH 



5 Ekim 2004 – 27 Mart 2012 Arası süren bu serüvenin konusu şu şekildedir:Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir. Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler. Birgün, shinigami (ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır. O anın kargaşasında çevreye gelen hollow (kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir. Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar.


Bölüm Sayısı:366/366 + 2 OVA





4.FAİRY TAİL






12 Ekim 2009 – 26 Mart 2016 arasında süren fairy tail in hem 2009 hemde 2014 versiyonu vardır 2014 versiyonu 2009 versiyonunun yeniden yapılmış versiyonudur konuları ise:Genç bir büyücü olan Lucy’nin hayali, Fairy Tail loncasına katılmaktır. Seyahati sırasında Natsu adında genç bir adamla karşılaşır. Natsu’ya hayallerini anlatır ve yoluna devam eder. Ancak bir süre sonra Lucy, birtakım adamlar tarafından köle olarak satılması için yakalanır. Fakat Natsu ortaya çıkar ve Lucy’i kurtarır. Natsu çok güçlü bir ateş büyücüsü ve Fairy Tail loncasının bir üyesidir. Natsu, Lucy’e Fairy Tail’e katılmasını teklif eder. Böylece Natsu ve Lucy bir takım olurlar ve loncanın verdiği görevlere beraber katılırlar.


Bölüm Sayısı:277/277 (iki serinin toplamı)


5.HUNTERxHUNTER




 2 Ekim 2011-24 Eylül 2014 arasında yayınlanan bu anime mangakası hastalandığından dolayı yarım bırakılmıştır konusu:Gon Freecss, avcı (Hunter) olmak isteyen küçük bir çocuktur. Babası da avcı olmak için ailesini terk etmiş ve efsanevi bir avcı olmuştur. Gon da hem babası için bu kadar önemli olan avcılığı tanımak hem de dünyanın en iyi avcısı olmak istemektedir. Gon 12 yaşına geldiğinde annesi istememesine rağmen avcılık sınavına girmek için evinden ayrılır. Bu sınavı geçmek için hem en zor koşulların üstesinden gelerek hayatta kalmak, hem de bu arada kendisi gibi avcı olmak isteyenlere karşı kendini korumak zorundadır

Bölüm Sayısı 148/148



Konum bu kadardı iyi günler :)




Kaynakça:
Konuların hepsi türkanime sitesinden alınmıştır

Yorumlar


  1. ilk byazım olduğu için biraz kötü olmuş kuusura bakmayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gayette güzel böyle diyerek sadece kendi motiveni düşürürsün devam edersen iyi yerlere geleceğini düşünüyorum

      Sil
  2. Eline sağlık çok iyi olmuş

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim çok güzel olmuş. Tavsiyelerini değerlendirerek animeye başlarım bundan sonra :)))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş.Başarılarının devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş senin sayende anime izlemeye baslayacağım düşünüyordum hangisinden başlasam diye

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

10 tane pembe saçlı anime karakterleri